Anmäl dig till våra digitala utbildningar

Senast uppdaterad 2020-11-21

Vi på ProMeister är övertygade om att utbildning i framtiden kommer att ske mer på distans och utvecklar därför våra utbildningar digitalt för att du ska få en bra upplevelse och de bästa förutsättningarna för att maxa kompetensen.

Nyhet! Webinar Elektriskt Informerad Person

Vi uttökar utbudet av webinar varje vecka och den senaste utbildningen vi kan erbjuda är Webinar – EIP: Elektriskt Informerad Person, som vi rekommenderar till alla som kan tänkas komma i kontakt med ett högvoltsfordon.

Anmäl dig i kurskalendern

I kurskalendern kan du läsa mer och anmäla dig till våra utbildningar (öppnas i ny flik). Vi erbjuder även webinar inom andra ämnen, så som ny teknik, diagnostik och gasbilar.

 


Vad är ett webinar?

Webinar innebär att utbildningen sker på distans via webben. Det är en av våra utbildare som föreläser inom ett givet ämne och bjuder in deltagarna att besvara frågor och genomföra gruppuppgifter. Vår ambition är att utveckla våra webinar till allt mer interaktiva utbildningar, där deltagarna aktivt medverkar i utbildningen genom exempelvis delta i grupparbeten och praktiskt arbete.

Att utbildas via webinar är både tids- och kostnadseffektivt. Deltagarna kan sitta på valfri plats och ”hemma” på verkstaden under utbildningen vilket minimerar förlust av arbetstid och tar bort utgifterna för resa och utlägg.

Vad behövs för att delta på ett webinar?

För att vi att alla deltagare ska få ut de mesta och bästa från utbildningen rekommenderar vi att deltagaren har tillgång till:

  • ett ostört utrymme där den som medverka kan vara under utbildningen.
  • en dator med webbkamera.
  • headset, funkar oftast bra med lurar som följer med exempelvis en mobil.

Anmäl dig nu!

Gå till vår kurskalender och anmäl dig på våra webinar och webbkurser.