ProMeister talar på Inspirationsdagen Fokus bilverkstad

Den 2 december medverkar ProMeister med två representanter och talare på Inspirationsdagen som arrangeras av MotorMagasinet. Stefan Andersson, COO ProMeister och Jörgen Svensson, fordonstekniker och fordonslärare kommer tala om utvecklingen och kompetensen inom el- och hybridfordon samt utmaningar och lösningar med moderna bilar.

Inspirationsdagen är ett årligt evenemang som tar upp aktuella ämnen inom fordonsbranschen. Det är en heldag för branschfolk att lyssna till experter och tillsammans diskutera ämnen som berör såväl daglig verksamhet som branschens framtid.

Läs mer om Inspirationsdagen på webben

Jörgen Svensson, kl 11.25 Så löser man de klurigaste problemen i moderna bilar – praktiska exempel

Jörgen Svensson årets fordonstekniker 2019, mekaniker sedan 1988. Nästan 25 år på auktoriserade Volvoverkstäder varav 15 år som PST. Var även drygt 4 år på en gymnasieskola som yrkeslärare för fordonselever. Arbetar idag på ProMeisters verkstad i Malmö på deras utbildningsverkstad som tekniker och handledare. Ett toppenjobb, säger han själv där han är med och utbildar framtidens fordonstekniker.

Stefan Andersson, kl 14.35 El- och hybridbilar, hur ska verkstäderna ta hand om dessa?

Stefan Andersson COO, Promeister Solution Sverige. Promeister solution är en del av Mekonomen Group och har till uppgift är att stötta anslutna konceptverkstäder att vara redo för framtiden. Stefan är ansvarig för ERP (PBS), academy, gymnasiesatsningar och kundservice.

Hela programmet finns här 

Stefan Andersson, COO ProMeister