Snabbanmälan till våra mest aktuella utbildningar

Vi utvecklar löpande vår kompetensportal för att det ska bli enklare för dig att navigera bland utbildningar och anmälan. Då vi just nu gör en hel del uppdateringar vill vi erbjuda dig möjligheten Snabbanmälan till våra mest aktuella utbildningar. Du får då personlig hjälp av vår utbildningskoordinator Peter Persson.

 

Utbildning

Hos oss hittar du det bredaste utbudet av utbildningar i Sverige och Norge. Vi har en god insyn i branschen och håller oss uppdaterade om den tekniska utvecklingen. Det gör att våra kurser alltid är aktuella med den senaste informationen.

Fysiska kurser

Här hittar du kalendern med samtliga fysiska kurser och utbildningar.

Webbkurs

Vårt utbud av webbkurser som du utför på den plats som passar dig. Du behöver endast en dator med internetuppkoppling.

Teknisk support

Vi har utvecklat en teknisk support så din vardag i verkstaden blir mer effektiv. Med teknisk support får du hjälp med tekniska problem som kan uppstå i ditt dagliga arbete.

Gymnasieprogram

För att rusta fordonsverkstäder med anställningsbara fordonstekniker driver vi gymnasieprogrammet ProMeister Fordon tillsammans med skolhuvudman.

Yrkeshögskola

Som ett incitament att höja kompetensen på framtidens fordonstekniker driver vi yrkeshögskoleutbildningen Diagnostekniker Fordon. YH-utbildningen ger befintliga fordonstekniker möjligheten att ta nästa kliv i karriären.

Reparationsinformation

Via ProMeister får du tillgång till Alldata som omfattar 23 märken 80,000 unika fordonskombinationer.

Rekrytering

Vi hjälper dig att rekrytera rätt kompetens till din verksamhet. Vi har tagit fram rekryteringspaket så du enkelt får hjälp med den del i rekryteringsprocessen som just du är i behov av.

 

Ta del av kursutbudet

Skapa dig en gratis användare här på promeister.com för att ta del av hela kurs- och utbildningsutbudet.