Utbildning

Hos oss hittar du det bredaste utbudet av utbildningar i Sverige och Norge. Vi har en god insyn i branschen och håller oss uppdaterade om den tekniska utvecklingen. Det gör att våra kurser alltid är aktuella med den senaste informationen.

Godkänd elbilsverkstad E+

E+ garanterar att bilverkstaden har rätt kompetens och utrustning för el- och hybridfordon.

Vår utbildningsresa genom Sverige

Hösten 2021 startar vi vår resa genom Sverige för att vidareutbilda befintliga fordonstekniker att ta hand om och serva el- och hybridfordon.

Våra utbildningar

Här hittar du och söker bland alla våra utbildningar.

Kurskalender

Vill du söka utbildningar efter ett specifikt datum då kan du titta i vår kurskalender.

Teknisk support

Vi har utvecklat en teknisk support så din vardag i verkstaden blir mer effektiv. Med teknisk support får du hjälp med tekniska problem som kan uppstå i ditt dagliga arbete.

Gymnasieprogram

För att rusta fordonsverkstäder med anställningsbara fordonstekniker driver vi gymnasieprogrammet Fordon & Transport ProMeister tillsammans med skolhuvudman.

Yrkeshögskola

Som ett incitament att höja kompetensen på framtidens fordonstekniker driver vi yrkeshögskoleutbildningar. YH-utbildningen ger befintliga fordonstekniker möjligheten att ta nästa kliv i karriären.

Reparationsinformation

Via ProMeister får du tillgång till Alldata som omfattar 23 märken 80,000 unika fordonskombinationer.

Rekrytering

Vi hjälper dig att rekrytera rätt kompetens till din verksamhet. Vi har tagit fram rekryteringspaket så du enkelt får hjälp med den del i rekryteringsprocessen som just du är i behov av.

 

Ta del av kursutbudet

Skapa dig en gratis användare här på https://40.115.34.93/plesk-site-preview/staging.promeister.com/https/10.80.77.9 för att ta del av hela kurs- och utbildningsutbudet.